Welkom!

3D Fotobehang Met Dieren - Dieren Behang

Als je de fantastische dieren in je huis wilt zien, probeer dan zeker een wallpaper van behang-kopen.nl met dieren. De zelfklevende wallpapers van behang-kopen.nl zijn eenvoudig te installeren en kunnen meerdere keren worden gebruikt, in tegenstelling tot traditionele wallpapers.

3D-Fotobehang Met Dierenfoto's

Artikelen 1 tot 48 van 60 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
cm
cm

Artikelen 1 tot 48 van 60 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Laatste 15 klantbeoordelingen voor behang-kopen.nl

Goede kwaliteit en snelle levering by Fenna Baver on 08/04/2020

Ik was op zoek naar een behang voor onze babykamer. Tijdens het zoeken in google vond ik deze website. Ik was niet zeker van het online kopen van een fotobehang, omdat ik veel vragen had. Dus stuurde ik eerst een mail over mijn zorgen en ze antwoordden me heel snel. Dus besloot ik een bestelling te plaatsen. Het behang kwam binnen 5 dagen op mijn adres en we hebben het met mijn man aangebracht. Het ziet er heel goed uit. Als je op zoek bent naar een behang voor een babykamer, kun je hier zonder twijfel bestellen. Bedankt behan-kopen.nl.

Betrouwbare verkoper by Doris K. on 05/17/2020

Eerst had ik wat twijfels over bestellen of niet omdat ik niet wist hoe de print- en materiaalkwaliteit van het fotobehang zal zijn. Na het lezen van de rewievs hier besloot ik een bestelling te plaatsen. Ik nam het behangmodel '' Rozen en Cirkels '' en het kwam binnen 5 dagen op mijn adres. Het behang kwam in 4 delen met de lijm in de doos. We hebben het samen met mijn man toegepast en het heeft ons een uur gekost om het af te maken. Maar het ziet er geweldig uit. Ik ben erg blij met het resultaat. Goede kwaliteit.

Ik zou het iedereen aanraden by Nancy Mosse on 04/07/2020

Ik was op zoek naar een fotobehang dat mijn woonkamer een frisse energie zal geven. Omdat ik een natuurliefhebber ben, heb ik voor dit landschapsbehang gekozen. Ik heb het geparfumeerd en het kwam binnen 4 dagen op mijn adres. De print- en materiaalkwaliteit was echt goed, ik heb het met mijn man geplakt en het duurde ongeveer 1 uur. Ik zou het iedereen aanraden.

Levering zonder problemen by Christine Visser on 01/06/2020

Ik was verdacht van het online kopen van een wereldkaart fotobehang omdat ik de kwaliteit van het product, de inkten en het soort materiaal niet kende. Ik besloot echter om een ​​bestelling te plaatsen met de afmetingen 420 cm x 230 cm bij het premium materiaal. Mijn bestelling werd binnen 6 dagen bij mij afgeleverd en de afdrukkwaliteit van het behang was echt goed. Ik ben blij met het resultaat en zou hier opnieuw bestellen. De behang afmetingen waren correct en pasten rechtstreeks op mijn muur.

Zou hier weer bestellen. by Lotte Evi on 12/17/2019

Dit behang maakte mijn woonkamer zo goed dat ik mijn ogen niet kon geloven. Het gebied bleek een andere plaats te zijn. Al mijn vrienden vonden het geweldig. Over mijn bestelling kan ik zeggen dat het fotobehang op tijd is aangekomen, goed verpakt en goede afdrukkwaliteit. Ik heb het op mijn muur aangebracht met de hulp van enkele vrienden die het eerder hebben gedaan, dus het was niet zo moeilijk. Dank je.

de prijs waard by Tess Teuling on 12/09/2019

Omdat ik een winterliefhebber ben, wilde ik mijn muur versieren met een wintermotief fotobehang met bomen en sneeuw. Deze foto was precies wat ik zocht. Mijn muurafmetingen waren een beetje meer verticaal in vergelijking met deze foto, maar ik repareerde ze met het trimmechanisme. Mijn bestelling is binnen 5 dagen bij mij afgeleverd, wat niet super snel is, maar het was prima. De fotobehang en de materiaalkwaliteit waren cool.

Mooie behangkleuren by Daan V. on 10/09/2019

Ik was op zoek naar een ruimtebehang dat ook het zonnestelsel en de planeten bevat. Dit was de foto die ik zocht als een 3D fotobehang. Ik was echter een beetje nerveus over mijn bestelling omdat ik niet wist hoe de afdrukkwaliteit zou zijn. Maar toen het product arriveerde, was ik blij met het resultaat. We hebben het aan de muur in onze studeerkamer gelijmd met de hulp van mijn vrouw en het was niet moeilijk.

Over het algemeen goed by Feline Bakker on 10/03/2019

Ik was op zoek naar een muziekbehang en dit fotobehang was absoluut wat ik zocht. De beeldkwaliteit is superieur en de kleuren zijn ook goed. Mijn muziekstudio doet het echt goed. Ik hield het zelf vast met de hulp van enkele vrienden en het was geen probleem. Het kostte ons 2 uur. Het behang kwam me echt goed verpakt in 6 dagen. Dus ik ben goed met de resultaten.

Het fotobehang arriveerde op tijd by Ruben K on 09/25/2019

Ik was op zoek naar een landschapsachtergrond met boszicht. Mijn muur is verticaal, dus deze foto past perfect bij mijn muur. Het is mijn eerste keer dat ik een fotobehang maak en ik twijfelde. Maar ik had geen problemen, het product kwam op tijd aan, de beeldkwaliteit was geweldig en het materiaal was ook goed. Ik ben blij met het resultaat.

Goede beeldkwaliteit by Thijs Visser on 09/09/2019

Ik ben een Amator-voetballer. Ik was op zoek naar een voetbal behang voor mijn kamer en besloot het te doen omdat ik een fan ben van Beieren. Ik had niet verwacht dat de beeldkwaliteit zo goed zou zijn. De kleuren zijn echt geweldig en het behang materiaal is ok. Ik heb het aan de muur bevestigd met de hulp van een vriend en het lijkt echt geweldig.

Bedankt voor het ontwerp van het behang by Lieke Meyer on 08/15/2019

Ik zocht naar een xxl-poster en vond behang-kopen.nl van Google. Bij het bekijken van de categorieën heb ik het antieke wereldkaart behang gevonden. Mijn muurafmetingen waren als een vierkant, dus het behang paste niet in mijn muur. Ik belde ze en zij schikten het fotobehang volgens mijn muur. Bedankt.

Goed materiaal en verpakking by Luuk Smit on 08/12/2019

Allereerst is dit een geweldige foto die mijn woonkamer in een bos heeft veranderd. Als ik over kwaliteit moet praten, kan ik zeggen dat het fotobehang een goede beeldkwaliteit heeft, gemakkelijk is aan te brengen en de juiste afmetingen heeft. Het bosbehang maakte me erg blij. Ik wachtte 5 dagen en mijn behang bereikte me. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Zoals ik had verwacht by Sophie L. on 08/05/2019

Het fotobehang kwam precies op de juiste breedte- en hoogteafmetingen naar mijn adres. Het materiaal en de afdrukkwaliteit zijn echt goed. Ik heb het besteld voor mijn kantoor in Amsterdam en ben tevreden met het resultaat.

Goede kwaliteit by Lucas Manfred on 06/14/2019

Ik bestelde dit behang voor mijn kantoor. Mijn bestelling was 432x224cm en het fotobehang arriveerde in exact dezelfde afmetingen. De beeldkwaliteit is erg goed. Mijn collega's hebben het binnen 1-2 uur aan de muur bevestigd.

Ik ben blij met het resultaat by Julia on 06/14/2019

Ik heb dit fotobehang gekocht voor de kamer van mijn kind. Het product is net op tijd aangekomen. En het pakket was geweldig. We deden het samen met mijn man en hadden geen probleem. We zijn blij met het resultaat.