Welkom!

Over Ons

Sinds 2013 levert ons team de beste fotobehangmodellen voor het ontwerpen van uw huis en werkplekken op basis van uw behoeften in Duitsland en Turkije. En sinds 2018 zijn we onze producten ook in Nederland en België gaan verkopen. We zijn er trots op duizenden client-huizen te hebben ingericht met onze 3D-achtergronden. Een deel van onze taak is om muurschilderingen naar uw wens te maken, evenals onze gebruiksvriendelijke en veilige website, waarmee u uw stijl in uw woonruimte kunt brengen.

De materialen die we gebruiken voor de muurschilderingen zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste wereldwijde normen te voldoen. Onze producten, die zelfklevend zijn of met lijm worden verkocht, hebben allemaal eersteklas kwaliteitsnormen. De applicatie is eenvoudig en het product zal nog jaren in zijn oorspronkelijke vorm blijven. Ons hoogwaardige materiaal is herbruikbaar, dus je kunt het gemakkelijk van je muur verwijderen en op een ander oppervlak aanbrengen.

Als behang-kopen.nl zijn we blij dat alle klanten tevreden waren met de resultaten.

behang-kopen.nl (3dfototapete.de) is opgericht door een team van specialisten die aan de beste universiteiten in Duitsland en Turkije hebben gestudeerd en veel verschillende branche-ervaringen hebben, van telecommunicatie tot bankieren, van energie tot e-commerce. Ethische principes zijn de leidraad bij elke stap in het team en klanttevredenheid is een topprioriteit. Met innovatieve producten en een constant verbeterende servicekwaliteit staat behang-kopen.nl altijd aan de kant van onze trouwe klanten.

Veel dank aan iedereen die ons heeft gekozen.

behang-kopen.nl, 3dfototapete.de & duvargiydir.com zijn allemaal initiatieven van Evreka Girisimcilik ve Matbaacilik ve ARGE Faaliyetleri LTD STI