Welkom!

Ruimte Behang en Lucht 3D Fotobehang

Je kunt de blauwe lucht, een romantische sterrennacht of afbeeldingen vanuit de ruimte als behang gebruiken. Ben je de klassieke achtergronden of posters niet beu? U kunt de ruimte behang of de planeet fotobehang in elk formaat afdrukken en eenvoudig aan de muur plakken. Beschouw je kinderdroom als een astronaut en bedek je muur met de beelden van behang-kopen.nl voor zonnestelsel, planeten, ruimte of lucht!

Ruimte Behang en Lucht 3D Fotobehang

39 artikel(en)

cm
cm

39 artikel(en)

Laatste 15 klantbeoordelingen voor behang-kopen.nl

Dit behang heeft mijn woonkamer er echt gaaf uit laten zien! by Nick Jr. Kelly on 04/07/2023

Lange tijd was ik op zoek naar decoratie-ideeën voor in mijn woonkamer. Ik heb veel decoratieve veranderingen aangebracht en de finishing touch was het toevoegen van een muurschildering aan een van de muren. Deze afbeelding was het meest geschikt omdat de kleuren van dit behang bij mijn meubels pasten. Ik twijfel over hoe de kleuren en beeldkwaliteit zullen zijn, maar toen het behang bij mij aankwam, was ik erg blij met de afdrukkwaliteit. De aanvraag was ook heel gemakkelijk. Kortom, ik ben blij met het resultaat en zou het iedereen aanraden. Bedankt.

Bestel dit behang gewoon, je zult versteld staan ​​van het resultaat! by Robert Harris on 07/08/2022

Lange tijd was ik op zoek naar een manier om mijn thuisstudio in te richten. Na veel opties op veel verschillende manieren te hebben doorzocht, besloot ik te beginnen met mijn muren die behoorlijk leeg waren. Omdat ik in de muziekbusiness zit, zocht ik een behang dat de sfeer van een muziekopnamestudio compleet zou maken. Dit behang was een perfecte match. Ik heb het meteen besteld en het werd binnen ongeveer 6 dagen op mijn adres afgeleverd. Ik huurde een professional in om het aan de muur te hangen omdat ik het niet wilde riskeren. En het resultaat is geweldig. De kleuren en beeldkwaliteit zijn echt gaaf. En het geeft de kamer een 3D-effect dat het lijkt alsof er echt stenen aan de muur hangen. Het enige probleem was dat de lijm in stofvorm een ​​beetje in de doos was gemorst. Maar dat was geen groot probleem. Misschien ligt het aan de rederij. In totaal ben ik erg blij om deze bestelling te maken. Koop gewoon een 3D-behang, u zult er geen spijt van krijgen!

Geweldige behangkwaliteit! by Helena Gordon on 02/04/2022

We kochten dit behang voor de kamer van mijn zoontje. Voordat we bestelden, hebben we veel behangmodellen van veel verschillende websites doorzocht. Uiteindelijk hebben we deze gekozen. We hebben veel vragen gesteld via whatsapp op het hier vermelde telefoonnummer. En ze waren erg vriendelijk en duidelijk over onze vragen. Het fotobehang arriveerde in 7 dagen op ons adres, het was goed verpakt in een sterke cilinderdoos. We hebben het zelf aangebracht met mijn man en onze kinderkamer zag er perfect uit :) We raden het iedereen aan die een verandering wil aanbrengen in de interieurdecoratie. Bedankt mannen voor de kwaliteitsservice!

Hield van de kwaliteit! by Derek Thompson on 12/13/2021

We waren op zoek naar behang met kelderzicht om ons restaurant te decoreren. Na veel leveranciers te hebben onderzocht, hebben we besloten om dit behangontwerp te kopen. Het kwam op ons adres aan in de exacte maat die we hadden besteld. Het was verpakt in een stevige cilindrische doos met lijm. En de afdrukkwaliteit was echt heel goed. Onze medewerkers hebben het aan de muur gehangen en het ziet er geweldig uit. We zouden het opnieuw kopen.

Geweldige fotobehang voor laboratorium- en wetenschappelijke kamers. by Elle K. on 07/19/2021

Op de school waar ik wetenschap geef, waren we op zoek naar een muurbehang dat in ons laboratorium zou passen. Dit fotobehang beviel ons erg goed. Na onze bestelling hebben we 5 dagen gewacht en het is op ons adres aangekomen. Twee van onze medewerkers pasten het heel gemakkelijk toe. De beeldkwaliteit is werkelijk uitstekend. Wij zijn blij met het resultaat en zouden het zo weer bestellen.

Dit behang is ideaal voor op kantoor by Clara K. on 05/08/2021

Ik was lange tijd op zoek naar een wereldkaartbehang voor op mijn kantoor. Na vele dagen onderzoek te hebben gedaan, besloot ik uiteindelijk deze te kopen. Voordat ik bestelde, heb ik een e-mail gestuurd en ze hebben me een gedeeltelijk ingezoomde afbeelding van het behang gestuurd. Zodat ik de details van landen en steden op de wereldkaart kon zien. Ik heb het premium dikke materiaal besteld en het kwam binnen 6 dagen op mijn adres. Ik heb het zelf aangebracht met de hulp van een vriend. Het was niet zo moeilijk, maar het inhuren van een professional om dit behang aan te brengen zou je wat tijd besparen. De beeldkwaliteit is erg goed en alle details zijn duidelijk. Dit fotobehang voldoet aan mijn verwachtingen. Dank u.

Goede kwaliteit en goede prijs! by Anton U. on 03/12/2021

We waren op zoek naar een fotobehang voor een grote muur in ons restaurant. Omdat we veel bijzondere wijnsoorten hebben, wilden we dat een van onze muren op een wijnkelder leek. Deze afbeelding was perfect voor ons omdat het een diep 3D-beeld aan onze muur geeft. We hebben het besteld en het behang is binnen 6 dagen aangekomen. We hielden van het resultaat na het aanbrengen.

Goede kwaliteit en snelle levering by Fenna Baver on 08/04/2020

Ik was op zoek naar een behang voor onze babykamer. Tijdens het zoeken in google vond ik deze website. Ik was niet zeker van het online kopen van een fotobehang, omdat ik veel vragen had. Dus stuurde ik eerst een mail over mijn zorgen en ze antwoordden me heel snel. Dus besloot ik een bestelling te plaatsen. Het behang kwam binnen 5 dagen op mijn adres en we hebben het met mijn man aangebracht. Het ziet er heel goed uit. Als je op zoek bent naar een behang voor een babykamer, kun je hier zonder twijfel bestellen. Bedankt behan-kopen.nl.

Betrouwbare verkoper by Doris K. on 05/17/2020

Eerst had ik wat twijfels over bestellen of niet omdat ik niet wist hoe de print- en materiaalkwaliteit van het fotobehang zal zijn. Na het lezen van de rewievs hier besloot ik een bestelling te plaatsen. Ik nam het behangmodel '' Rozen en Cirkels '' en het kwam binnen 5 dagen op mijn adres. Het behang kwam in 4 delen met de lijm in de doos. We hebben het samen met mijn man toegepast en het heeft ons een uur gekost om het af te maken. Maar het ziet er geweldig uit. Ik ben erg blij met het resultaat. Goede kwaliteit.

Ik zou het iedereen aanraden by Nancy Mosse on 04/07/2020

Ik was op zoek naar een fotobehang dat mijn woonkamer een frisse energie zal geven. Omdat ik een natuurliefhebber ben, heb ik voor dit landschapsbehang gekozen. Ik heb het geparfumeerd en het kwam binnen 4 dagen op mijn adres. De print- en materiaalkwaliteit was echt goed, ik heb het met mijn man geplakt en het duurde ongeveer 1 uur. Ik zou het iedereen aanraden.

Levering zonder problemen by Christine Visser on 01/06/2020

Ik was verdacht van het online kopen van een wereldkaart fotobehang omdat ik de kwaliteit van het product, de inkten en het soort materiaal niet kende. Ik besloot echter om een ​​bestelling te plaatsen met de afmetingen 420 cm x 230 cm bij het premium materiaal. Mijn bestelling werd binnen 6 dagen bij mij afgeleverd en de afdrukkwaliteit van het behang was echt goed. Ik ben blij met het resultaat en zou hier opnieuw bestellen. De behang afmetingen waren correct en pasten rechtstreeks op mijn muur.

Zou hier weer bestellen. by Lotte Evi on 12/17/2019

Dit behang maakte mijn woonkamer zo goed dat ik mijn ogen niet kon geloven. Het gebied bleek een andere plaats te zijn. Al mijn vrienden vonden het geweldig. Over mijn bestelling kan ik zeggen dat het fotobehang op tijd is aangekomen, goed verpakt en goede afdrukkwaliteit. Ik heb het op mijn muur aangebracht met de hulp van enkele vrienden die het eerder hebben gedaan, dus het was niet zo moeilijk. Dank je.

de prijs waard by Tess Teuling on 12/09/2019

Omdat ik een winterliefhebber ben, wilde ik mijn muur versieren met een wintermotief fotobehang met bomen en sneeuw. Deze foto was precies wat ik zocht. Mijn muurafmetingen waren een beetje meer verticaal in vergelijking met deze foto, maar ik repareerde ze met het trimmechanisme. Mijn bestelling is binnen 5 dagen bij mij afgeleverd, wat niet super snel is, maar het was prima. De fotobehang en de materiaalkwaliteit waren cool.

Mooie behangkleuren by Daan V. on 10/09/2019

Ik was op zoek naar een ruimtebehang dat ook het zonnestelsel en de planeten bevat. Dit was de foto die ik zocht als een 3D fotobehang. Ik was echter een beetje nerveus over mijn bestelling omdat ik niet wist hoe de afdrukkwaliteit zou zijn. Maar toen het product arriveerde, was ik blij met het resultaat. We hebben het aan de muur in onze studeerkamer gelijmd met de hulp van mijn vrouw en het was niet moeilijk.

Over het algemeen goed by Feline Bakker on 10/03/2019

Ik was op zoek naar een muziekbehang en dit fotobehang was absoluut wat ik zocht. De beeldkwaliteit is superieur en de kleuren zijn ook goed. Mijn muziekstudio doet het echt goed. Ik hield het zelf vast met de hulp van enkele vrienden en het was geen probleem. Het kostte ons 2 uur. Het behang kwam me echt goed verpakt in 6 dagen. Dus ik ben goed met de resultaten.